1.

חדשנית ואומנותית, דמיאל חוגגת את מורשתה, מטפחת את טעם העזתה והופכת את הקקאו לזהב השחור החדש

היסטוריה

בשנת 1988 ייסד ריצ'רד אוזן את בית השוקולד דמיאל. החנות הראשונה נפתחה ברובע פובור מונמארטר במטרה להנגיש את המעדן הזה ולהפוך אותו להנאה יומיומית.

לאחר הכשרתו אצל לנוטר, ריצ'רד עוזן למד את הטכניקות וגילה את כל העדינויות של המוצר. מתוך העדפה לעבוד עם קקאו מבלי לשנות את טבעו, הוא קיבל החלטה נועזת להסיר את החלב מתהליך הייצור. כחלוץ בתחום הטבעונות, הוא חשף שוקולד בעל טעם אותנטי ומשוחרר.

בשנת 1995, אשתו אוולין הצטרפה לדמיאל, ובשנת 2005, בנו דוד הצטרף לעסק המשפחתי כדי להפיח בו רוח חדשה. נאמן לאופי החדשני של הבית, דוד הכניס את דמיאל למאה ה-21 תוך מתן חזונו האישי לשוקולד: יצירת מוצרים שנחרטים בזמן כמו גם בזיכרונות ובחך של הטועמים אותם.

תוך תשומת לב לכל מרכיב, המתכונים "מפותחים עם דיוק בטעמים, הרמוניה במרקמים ו" הפתעה לחושים. חדשנית ואומנותית, דמיאל חוגגת את מורשתה, מטפחת את טעם העזתה והופכת את הקקאו לזהב השחור החדש.

ידע ומיומנות

מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.

עדינות חומרי הגלם

ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.

חלוצת השוקולד הטבעוני

בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.

לטעימה, למתנה, לשיתוף…

בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.

2.

דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…

3.

דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות

הערכים שלנו

חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.

חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.

בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…

המחויבות של דמיאל

מחויבת לכבוד למוצר ולאדם, דמיאל בוחרת חומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר מיצרנים מחויבים.

חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.

ייצור אומנותי ומקומי שבו כל יצירה מתוכננת, מעוצבת ונארזת ידנית.

בתשוקה ויצירתיות, דמיאל מעניקה לשוקולד את היוקרה שהוא ראוי לה.

4.

ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה

2.

דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…

ידע ומיומנות

מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.

עדינות חומרי הגלם

ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.

חלוצת השוקולד הטבעוני

בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.

לטעימה, למתנה, לשיתוף…

בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.

3.

דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות

הערכים שלנו

חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.

חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.

בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…

ידע ומיומנות

מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.

עדינות חומרי הגלם

ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.

חלוצת השוקולד הטבעוני

בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.

לטעימה, למתנה, לשיתוף…

בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.

2.

דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…

3.

דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות

הערכים שלנו

חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.

חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.

בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…

4.

ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה

המחויבות של דמיאל

מחויבת לכבוד למוצר ולאדם, דמיאל בוחרת חומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר מיצרנים מחויבים.

חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.

ייצור אומנותי ומקומי שבו כל יצירה מתוכננת, מעוצבת ונארזת ידנית.

בתשוקה ויצירתיות, דמיאל מעניקה לשוקולד את היוקרה שהוא ראוי לה.

מידע חשוב – משלוחים

לקוחות יקרים, 

ברוכים הבאים לאתר Damyel בישראל.

לתשומת לבכם: המשלוחים יוצאים פעם בשבוע, בכל יום חמישי, ורק לערים הבאות: ירושלים, תל אביב, רמת גן, בני ברק, הרצליה, רעננה ונתניה.

כל ההזמנות שיתקבלו עד יום רביעי בשעה 15:00 יסופקו ביום חמישי.

דמי המשלוח הם ₪60 לכל כתובת משלוח. 

בברכה, 

צוות Damyel