עודכן בתאריך: 26.08.2025
1. פתיח
(א) אתר דמיאל (להלן: “האתר”) הנו אתר ברשת האינטרנט המהווה חנות וירטואלית לרכישת מוצרי שוקולד (להלן: “המוצרים”) על ידי ציבור הגולשים ברשת האינטרנט בישראל. בעלת האתר ומפעילתו היא חברת זד. אייץ׳. די סלקשיין בע”מ ח”פ 516236007, שמשרדיה ברח’ יצחק אלחנן 11, תל אביב (להלן: “החברה”).
(ב) ביצוע פעולה באתר ו/או רכישת מוצרים באמצעות האתר יהוו לצורך תקנון זה פעולה (להלן: “פעולה”), והמשתמש/מבצע הפעולה/הרוכש/לקוח יכונה להלן: “המשתמש”.
(ג) ביצוע פעולה באתר מהווה הצהרה והתחייבות מצד המשתמש כי קרא את התקנון, הבין את תוכנו, וכי הוא מסכים להיות כפוף להוראותיו. לא תהא למשתמש או למי מטעמו כל טענה ו/או דרישה כנגד החברה, בעלי האתר ו/או מפעיליו, למעט טענות הנוגעות להפרת התחייבויות החברה לפי תקנון זה.
2. כשרות משפטית
(א) רשאי לבצע פעולה באתר כל משתמש אשר הינו בעל כרטיס אשראי תקף (ישראלי או בינלאומי), שהונפק על ידי אחד ממוסדות האשראי המורשים בישראל.
(ב) המשתמש הינו בעל תא דואר אלקטרוני ברשת האינטרנט.
(ג) אין החברה מגבילה רכישה לקטינים או לבגירים.
3. המכירה באתר
(א) המכירה באתר היא בשיטת מכירה רגילה לצרכנים בישראל בלבד.
(ב) המכירה מתבצעת במחירים קבועים כפי שמפורסמים באתר וכפופים למלאי הקיים.
(ג) כל המחירים באתר כוללים מע״מ כחוק.
(ד) המשתמש יבחר את המוצר/ים ויבצע את ההזמנה בהתאם להוראות באתר.
(ה) לשם השלמת ההזמנה יש למלא את מלוא הפרטים הנדרשים באתר, במדויק ובמלואם.
(ו) לאחר הזנת פרטי ההזמנה, תבוצע בדיקת פרטי כרטיס האשראי. עם אישור העסקה ע”י חברת האשראי תישלח למשתמש הודעת אישור.
(ז) ידוע למשתמש כי הגשת פרטים כוזבים מהווה עבירה פלילית, והחברה שומרת לעצמה את הזכות לנקוט צעדים משפטיים במקרה כזה.
(ח) הצבעים, האריזות ותמונות המוצרים באתר מוצגים להמחשה בלבד, וייתכנו הבדלים בין התמונות לבין המוצר בפועל.
4. אספקה, הובלה ומשלוח
(א) המשלוחים מתבצעים לאזורים: תל אביב, רמת גן, בני ברק, נתניה, רעננה וירושלים.
(ב) המשלוח מתבצע באמצעות חברת שליחויות פרטית אחת לשבוע, בימי חמישי.
(ג) עלות המשלוח היא 60 ₪ להזמנה.
(ד) החברה עושה שימוש בחברת שליחויות חיצונית לצורך אספקת המוצרים. עם מסירת המשלוח לחברת השליחויות, האחריות על עיכובים במסירה, תנאי השינוע או כל נזק שנגרם למוצר במהלך ההובלה – עוברת ללקוח. במקרה של בעיה במשלוח, הלקוח יתבקש לפנות ישירות לחברת השליחויות.
(ה) מובהר כי ייתכנו עיכובים באספקת המוצרים כתוצאה מנסיבות חיצוניות שאינן בשליטת החברה, לרבות אך לא רק: מזג אוויר קיצוני, חום חריג, עומסי תנועה חריגים, שביתות, פעולות איבה, סגר, או כל אירוע אחר המהווה “כוח עליון”. במקרים אלו, החברה אינה אחראית לעיכוב באספקת המוצר, והלקוח לא יהיה זכאי לכל פיצוי או החזר בגין העיכוב.
(ו) מוצרי השוקולד רגישים לטמפרטורה. החברה לא תישא באחריות לנזק שנגרם כתוצאה מתנאי אחסון בלתי נאותים לאחר קבלת המוצר.
(ז) הלקוח אחראי למסירת כתובת נכונה ומדויקת למשלוח. במקרה של מסירת כתובת שגויה או חלקית, החברה לא תישא באחריות לעיכובים באספקה או לאי קבלת המוצרים, והלקוח יחויב בתשלום נוסף עבור משלוח חוזר, במידה ויידרש.
ח) לעניין אספקת מוצרי מזון – ההחזרות והביטולים יתבצעו בהתאם לאמור בתקנון זה ולהוראות הדין.
5. ביטולים, החזרות ושירות לקוחות
(א) נוכח אופיים של המוצרים (מוצרי מזון), לא ניתן להחזיר מוצרים שנרכשו באתר, אלא במקרה של פגם במוצר.
(ב) משתמש המעוניין לבטל עסקה לפני מועד המשלוח יוכל לעשות כן בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן.
(ג) בכל שאלה או בעיה ניתן לפנות לשירות הלקוחות בטלפון: 054-2232564.
(ד) בהתאם לסעיף 14ג(ד) לחוק הגנת הצרכן, תשמ״א–1981, לא ניתן לבטל עסקה למוצרי מזון לאחר שנמסרו ללקוח, אלא במקרה של פגם במוצר, פג תוקף, או אספקת מוצר שגוי.
5א. הגנת הצרכן
הוראות תקנון זה כפופות להוראות חוק הגנת הצרכן, התשמ״א–1981, ולתקנות שהותקנו מכוחו. בכל מקרה של סתירה בין הוראות התקנון לבין הוראות הדין, תגברנה הוראות הדין.
6. אחריות והגבלת אחריות
(א) החברה אינה אחראית לנזקים שייגרמו עקב שימוש שאינו סביר במוצרים.
(ב) החברה לא תישא באחריות לעיכובים או ביטולים הנגרמים עקב כוח עליון או אירועים שאינם בשליטתה.
(ג) החברה אינה מתחייבת כי התמונות באתר זהות למוצרים בפועל.
7. מידע תזונתי
מארזי דמיאל כוללים מגוון מוצרי שוקולד אשר עשויים להשתנות מעת לעת. פירוט הערכים התזונתיים מופיע באתר החברה וניתן לעיון לפני ביצוע רכישה.
חלק ממוצרי דמיאל עלולים להכיל או להכיל עקבות של: אגוזים, בוטנים, חלב, סויה, גלוטן ושקדים. באחריות הלקוח לוודא את התאמת המוצר לפני הרכישה.
8. קניין רוחני
כל זכויות היוצרים והקניין הרוחני באתר, לרבות עיצוב, טקסטים, תמונות, לוגו ותוכן שיווקי, הינם רכוש בלעדי של זד. אייץ׳. די סלקשיין בע”מ. אין לעשות בהם כל שימוש ללא אישור מראש ובכתב מהחברה.
9. פרטיות ומידע אישי
החברה אוספת מידע אישי לצורך עיבוד הזמנות ושיפור חווית המשתמש בלבד. המידע לא יועבר לצד שלישי אלא אם נדרש על פי דין או באישור מפורש של הלקוח.
10. דין ושיפוט
(א) על תקנון זה יחול הדין הישראלי בלבד.
(ב) סמכות השיפוט הבלעדית בכל מחלוקת הנוגעת לשימוש באתר ו/או לרכישה באתר תהא נתונה לבית המשפט המוסמך במחוז תל אביב-יפו.

1.
חדשנית ואומנותית, דמיאל חוגגת את מורשתה, מטפחת את טעם העזתה והופכת את הקקאו לזהב השחור החדש
בשנת 1988 ייסד ריצ'רד אוזן את בית השוקולד דמיאל. החנות הראשונה נפתחה ברובע פובור מונמארטר במטרה להנגיש את המעדן הזה ולהפוך אותו להנאה יומיומית.
לאחר הכשרתו אצל לנוטר, ריצ'רד עוזן למד את הטכניקות וגילה את כל העדינויות של המוצר. מתוך העדפה לעבוד עם קקאו מבלי לשנות את טבעו, הוא קיבל החלטה נועזת להסיר את החלב מתהליך הייצור. כחלוץ בתחום הטבעונות, הוא חשף שוקולד בעל טעם אותנטי ומשוחרר.
בשנת 1995, אשתו אוולין הצטרפה לדמיאל, ובשנת 2005, בנו דוד הצטרף לעסק המשפחתי כדי להפיח בו רוח חדשה. נאמן לאופי החדשני של הבית, דוד הכניס את דמיאל למאה ה-21 תוך מתן חזונו האישי לשוקולד: יצירת מוצרים שנחרטים בזמן כמו גם בזיכרונות ובחך של הטועמים אותם.
תוך תשומת לב לכל מרכיב, המתכונים "מפותחים עם דיוק בטעמים, הרמוניה במרקמים ו" הפתעה לחושים. חדשנית ואומנותית, דמיאל חוגגת את מורשתה, מטפחת את טעם העזתה והופכת את הקקאו לזהב השחור החדש.
מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.
עדינות חומרי הגלם
ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.
חלוצת השוקולד הטבעוני
בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.
לטעימה, למתנה, לשיתוף…
בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.
2.
דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…


3.
דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות
חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.
חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.
בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…
מחויבת לכבוד למוצר ולאדם, דמיאל בוחרת חומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר מיצרנים מחויבים.
חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.
ייצור אומנותי ומקומי שבו כל יצירה מתוכננת, מעוצבת ונארזת ידנית.
בתשוקה ויצירתיות, דמיאל מעניקה לשוקולד את היוקרה שהוא ראוי לה.
4.
ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה


2.
דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…
מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.
עדינות חומרי הגלם
ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.
חלוצת השוקולד הטבעוני
בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.
לטעימה, למתנה, לשיתוף…
בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.

3.
דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות
חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.
חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.
בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…
מהסדנה ועד לחלון הראווה, דמיאל מרבה באומנויות.
עדינות חומרי הגלם
ראשית במקור, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם. במהלך השנים, דמיאל יצרה קשרים חזקים עם יצרנים המשתפים פעולה באופן הדוק עם הבית.
חלוצת השוקולד הטבעוני
בניגוד לשוקולטיירים המסורתיים, דמיאל בחרה בדרך הטבעונית. כדי להצליח באתגר זה, הבית הקדיש יותר מעשר שנות מחקר ופיתוח כדי "להתאים את כלי הייצור שלו וליצור יצירות שמקוריותן וזהותן החזקה הן סימן ההיכר שלהן. מבלי לפגוע בארומות המקוריות שלו, השוקולד הטבעוני מהווה חוויית טעימה מחודשת שבה הטעמים חושפים גוונים חדשים, אותנטיים ועוצמתיים יותר. עולם שחורג מעבר לשוקולד ומ" תרחב לממתקים, מקרונים ולאחרונה גם לגלידות.
לטעימה, למתנה, לשיתוף…
בתיבות השונות שלו, הבית מוסיף את המגע המעודן האחרון שלו: בפתיחת קופסאות הכחולות האיקוניות או האפורות-בז' שלו, או בדחיפת דלת חנויותיו כמו זו שבשדרות ואגרם. הדלפק האחרון של הבית תוכנן כקונכייה מינרלית בדומה ליצירות של דמיאל: מינימליסטי, מעוצב ועל-זמני.

2.
דמיאל מרבה באומנויות, בחיפוש אחר חומרי גלם יוצאי דופן כמו אגוזי לוז מפיימונטה, פיסטוקים מסיציליה, פולי קקאו מגואטמלה, ג'מייקה וגם וייטנאם…

3.
דמיאל שם את האומנות במרכז עבודתו, מדמיין את כל המתכונים שלו בסדנה שבה כל שלב בייצור מתבצע בקפידה לפי כללי האומנות
חדשנית ב-DNA שלה, דמיאל הפכה את הטבעונות לכוחה. יותר מאתגר, זוהי עמדה אמיתית המבוססת על הרצון להחזיר את הטעם האותנטי ללב הטעימה. ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה עם פחות עגלגלות אך יותר ישירות.
חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.
בהציבה את האומנות בלב עבודתה, דמיאל מתכננת את כל מתכוניה בסדנתה שבה כל שלב בייצור מבוצע בקפידה לפי כללי האומנות. שוקולד טבעוני ו-100% צרפתי המתגלה לאורך יצירות הבית: שוקולד חלב טבעוני ביתי "חום", טראפל, גנאש, נוגט, פרלין…

4.
ללא ציפוי חלבי המטשטש את הניחוחות, השוקולדים מוצאים זהות חזקה
מחויבת לכבוד למוצר ולאדם, דמיאל בוחרת חומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר מיצרנים מחויבים.
חזרה זו לטעמים המקוריים עוברת גם דרך הפחתת הסוכר, משימה עדינה של אלכימאי. כך דמיאל הפחיתה את כמות הסוכר בכל יצירותיה אך מבלי לאבד מעוצמת הטעם.
ייצור אומנותי ומקומי שבו כל יצירה מתוכננת, מעוצבת ונארזת ידנית.
בתשוקה ויצירתיות, דמיאל מעניקה לשוקולד את היוקרה שהוא ראוי לה.
לקוחות יקרים,
ברוכים הבאים לאתר Damyel בישראל.
לתשומת לבכם: המשלוחים יוצאים פעם בשבוע, בכל יום חמישי, ורק לערים הבאות: ירושלים, תל אביב, רמת גן, בני ברק, הרצליה, רעננה ונתניה.
כל ההזמנות שיתקבלו עד יום רביעי בשעה 15:00 יסופקו ביום חמישי.
דמי המשלוח הם ₪60 לכל כתובת משלוח.
בברכה,
צוות Damyel